Over Bohonomad

Het verhaal van Bohonomad begon in 2015 door een wereldwijde distributie in schoen- en prêt-à-porter winkels. De collectie biedt ecologisch, veganistisch en 100% handgemaakte touwsandalen aan zijn klanten over de hele wereld. De Bohonomad touwsandalen gemaakt uit hoogwaardige veganistische licht en duurzame materialen, zijn ontworpen voor dames, heren en kinderen. U kunt touwsandalen combineren met eender welke outfit zowel chic als casual.

High-tech functies, waaronder:

  • Kan worden gebruikt in eender welke conditie: modder, zand en zeewater.
  • Wasbaar in de machine en gemakkelijk droogbaar in het zonlicht of uitgewrongen in de droger.
  • Ze bevatten geen kankerverwekkende of allergene stoffen.
  • De buitenzool van de touwsandalen is gemaakt uit natuurrubber, een hoogtechnologisch en zeer resistent materiaal.
  • Het ontwerp van de sandaal is flexibel, licht en geeft het gevoel van op blote voeten te zijn.
  • 100 % handgemaakt.

Voor vrouwen

De touwsandalen voor vrouwen van Bohonomad zijn handgemaakt. Ze zijn trendy, wasbaar, licht, aanpasbaar, comfortabel en zullen perfect passen bij uw zomerse outfits. De buitenzool is gemaakt uit natuurlijk rubber en biedt flexibiliteit en duurzaamheid. Zeer resistent, de sandalen kunnen gebruikt worden in alle omstandigheden.

Voor mannen

De mannencollectie richt zich op kleuren als zwart, beige, kaki en marineblauw. De ideale sandaal voor de moderne man. Ze hebben dezelfde kenmerken als deze voor vrouwen: wasbaar, bestand tegen zeewater en chloor en kunnen snel in het zonlicht gedroogd worden. Aanpasbaar zijn deze sandalen ideaal voor alle mannen en een perfecte keuze voor alle activiteiten.

En voor kinderen

De touwsandalen voor kinderen van Bohonomad gemaakt uit natuurlijk rubber, touw en gerecycleerde materialen, zijn zeer resistent tegen chloor en zeewater. Gemakkelijk wasbaar, vervormen en verkleuren niet en blijven lang waterdicht. Ze zijn zeer licht, zinken niet in water en drogen snel op.

100 % natuurlijk en 100 % comfort

eco-friendly

natuur respectvol

vegan

veganistisch

social resp

sociaal verantwoord

hand made

100% handgemaakt